Sfaturi pentru o manichiura de durata Leave a comment

Manichiura de lunga durata este un obiectiv usor de atins daca tinem cont de cateva sfaturi importante. NailsFirst.ro va prezinta cateva sfaturi esentiale pentru a avea o manichiura cu un aspect placut cat si cu o rezistenta mare in timp.

Un prim sfat porneste inca din momentul pregatirii unghiilor. Este necesar ca unghiile noastre sa nu prezinte urme de reziduuri sau alte impuritati pe suprafata lor. De aceea este recomandat ca in prima faza sa se curete unghiile cu acetona cu actiune blanda sau un remover pentru a elimina de pe suprafata unghiilor reziduurile existente. Folosind dischete sau servetele pentru manichiura imbibate in putina acetona sau remover, se sterge intreaga suprafata a unghiilor astfel, acestea vor fi curate si nu se vor deteriora. 

Pentru ca unghiile tale sa capete un aspect ingrijit si sa aiba un luciu natural este indicat sa folositi bufferul. Pe NailsFirst.ro va punem la dispozitie o gama diversa de buffere special create pentru ca unghiile dumneavoastra. Un buffer fin, cu minim doua suprafete cu abrazivitate fina, se foloseste pe suprafața unghiilor deoarece acesta va asigura netezirea suprafetei unghiei inainte de aplicarea primerului.  Cu ajutorul bufferului eliminati, prin finisare, riscul ca oja sa se aseze denivelat, in acele santuri pe care unghia le are in mod natural. 

Este important sa acordam o atentie deosebita cuticulelor deoarece ingrijirea cuticulelor determina rezistenta manichiurii in timp. 

Cuticulele sunt cele ce protejeaza unghiile de bacterii si este gresit sa le taiem, acestea se imping cu ajutorul instrumentelor special create pentru cuticule. Aceste instrumente se dezinfecteaza dupa fiecare utilizare cu ajutorul unor solutii speciale. De asemenea, cuticulele se hidrateaza zilnic cu o crema hidratanta sau ulei pentru cuticule pentru a evita exfolierea sau intarirea acestora.

O practica des intalnita este aceea a agitarii sticlutei de oja semipermanenta sau a recipientului cu gel UV. Aceasta actiune este total gresita deoarece atunci cand oja semipermanenta sau gelul UV este agitat in interiorul recipientului se formeaza bule de aer care conduc la o aplicare defectuoasa a produselor pe unghii.

O deosebita atentie trebuie acordata si modului in care aplicam oja semipermanenta sau gelul UV pe unghii. Este important ca oja sau gelul UV sa se aplice in doua straturi. Aceste straturi trebuie sa fie subtiri pentru a evita incarcarea unghiilor deoarece atunci cand unghiile se incarca cu prea mult continut manichiura nu va rezista, se va deteriora foarte usor. De asemenea, excesul de oja sau de gel UV conduce la o manichiura cu denivelari cu un aspect neplacut. 

NailsFirst.ro va recomanda sa utilizati produse de calitate si sa va hidratati atat piele cat si unghiile pentru a avea intotdeauna o manichiura deosebita. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *