Remover Oja Semipermanenta. Cum se foloseste? Leave a comment

Fie ca alegi oja clasica sau o oja semipermanenta, pentru a obtine manichiura sau pedichiura dorita, procedeul de indepartare al solutiilor aplicate pe unghii poate deveni uneori un chin. De aceea, NailsFirst.ro isi propune sa prezinte in acest articol o solutie eficienta si rapida cu ajutorul careia solutiile aplicate pe unghii se vor elimina rapid fara a afecta unghia. Remover-ul pentru oja semipermanenta este un dizolvant, special creat pentru a indeparta oja semipermanenta intr-un timp extrem de scurt. Datorita formulei sale nu este necesara utilizarea unor instrumente ce pot produce rani asupra unghiilor, ci oja se inlatura foarte usor cu ajutorul remover-ului.

Acest remover este un produs revolutionar care are o formula usoara, iar timpul de actionare pentru dizolvarea ojei semipermanente este unul scurt. Timpul poate varia in functie de grosimea stratului de oja semipermanenta aplicat pe unghii, cat si de tipul si calitatea acesteia.  

Primul pas consta in pilirea usoara a stratului care sigileaza unghiile pentru a facilita dizolvarea solutiilor aplicate pe supragata acestora. Insa, acest pas nu este obligatoriu deoarece se poate aplica remover-ul pentru o perioada mai mare de timp. 

Astfel, stratul care sigileaza unghiile trebuie sa fie dizolvat iar apoi celelalte straturi. De asemenea, timpul de asteptare recomandat pentru acest produs este de 15-20 de minute.         

Al doilea pas consta efectiv in aplicarea dizolvantului pentru oja semipermanenta pe suprafata unghiei, insa cu grija astfel incat sa nu aplicati pe piele. Pe o discheta sau pe un servetel pentru manichiura, se aplica o cantitate mica de remover iar apoi se aplica pe suprafata unghiilor. Pentru ca remover-ul sa-si faca efectul complet este indicat sa se asteapte circa 5-10 minute. In cazul in care solutia ajunge in contact cu pielea se recomanda spalarea imediata a mainilor.

Pentru zonele greu accesibile in care dizolvantul nu patrunde este indicat sa se foloseasca ustensile speciale pentru indepartarea ojei semipermanente, dar care sa nu produca leziuni asupra unghiilor. Recomandam betisoarele din lemn ce au un varf ascutit si un capat de spatula. In cazul in care oja nu se indeparteaza complet, puteti repeta procedeul, iar dupa eliminarea ojei de pe unghii este important ca mainile si unghiile sa fie igienizate si apoi hidratate. 

Remover-ul se utilizeaza de fiecare data cand se doreste indepartarea ojei semipermanente de pe unghii. Acestea se curata respectand pasii indicati anterior, dupa care se reinnoieste manichiura sau pedichiura, prin aplicarea unor noi straturi de produse.

Care sunt avantajele remover-ului?

Un prim avantaj este dat de eficacitatea si rapiditatea acestui dizolvant. Remover-ul dizolva oja semipermanenta rapid fara a fi nevoie de alte actiuni care pot afecta unghia. 

Un alt avantaj consta in actiunea blanda pe care aceasta solutie o are, iar compusii dizolvantului nu usuca unghiile, nu le deterioreaza.

NailsFirst.ro recomanda utilizarea remover-ului atunci cand doriti sa indepartati rapid si eficace oja semipermanenta de pe unghii. De asemenea, nu este recomandat ca remover-ul sa fie utilizat pe unghiile foarte subtiri sau deteriorate, deoarece pot aparea senzatii de arsura. Pe NailsFirst.ro gasiti o gama larga de removere cu actiune blanda asupra unghiilor, astfel incat unghiile sa aiba mereu un aspect sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *