Cum sa obtii manichiura french Leave a comment

Manichiura french este si probabil va ramane pentru mult timp cel mai elegant tip de manichiura realizat vreodata. Cand vine vorba de aspectul mainilor, manichiura french este cea care ofera rafinament si un aspect deosebit unghiilor. Manichiura french este apreciata de numeroase femei si este adesea realizata in saloanele profesionale de cosmetica  insa, cu ajutorul produselor NailsFirst.ro si a sfaturilor pe care vi le vom prezenta in acest articol veti putea realiza si la domiciliu acest tip de manichiura.

Pentru inceput este necesar sa cunoasteti produsele de care aveti nevoie pentru a realiza manichiura french. Aveti nevoie de primer, base coat, gel sau oja pentru manichiura french, solutie pentru manichiura french, sabloane pentru manichiura french, top coat, lampa UV sau LED si instrumente pentru pregatirea unghiei.

In continuare vom prezenta pas cu pas modul de realizare al acestei manichiuri.

Pasul 1

In prima faza este important sa va asigurati ca unghiile sunt curate si nu au reziduuri desigur, indicat este sa curatati, in prealabil, suprafata unghiilor cu acetona sau un remover cu actiune blanda.

Pasul 2

In al doilea pas pregatim unghiile, mai exact, se pilesc unghiile pana capata forma dorita, aici trebuie sa se acorde o atentie deosebita asupra lungimii acestora. Pentru a obtine o manichiura french perfecta este necesar ca varful unghiilor sa fie de maximum 3-4 mm.

Pasul 3

In pasul trei are loc procesul de pregatire al cuticulelor, se inmoaie cuticulele in apa calda timp de 4-5 minute iar dupa ce le scoateti din apa folositi un instrument pentru impingerea cuticulelor si stilizatile. Este important sa folositi capatul tip spatula al instrumentului pentru cuticule, pentru a impinge cuticulele iar celalalt capat al instrumentului se foloseste pentru a indeparta reziduurile de sub unghii.

Pasul 4

Dupa ce unghiile au fost stilizate se aplica un primer pentru a dezinfecta si deshidrata unghiile, acest produs se foloseste pentru a realiza aderenta intre unghii si produsele ce urmeaza sa se aplice peste acestea. Se asteapta 2-5 minute ca primerul sa se usuce la aer.

Pasul 5

Dupa ce primer-ul s-a uscat se aplica baza cunoscuta si ca base coat, dupa care se polimerizeaza in lampa UV sau LED.

Pasul 6

In pasul sase se monteaza cu grija sabloanele pentru unghii french, acestea trebuie sa se fixeze bine pentru ca rezultatul sa fie unul deosebit. Tot aici se aplica si benzile pentru french, puteti opta pentru benzi albe sau in diverse culori. Inainte de a trece la urmatorul pas, asigurati-va ca benzile si sabloanele sunt fixate corespuzator, astfel incat sa obtineti rezultatul dorit.

Pasul 7

Urmatoare etapa consta in aplicarea ojei semipermanente sau a gelului UV fiind recomandat sa se utilizeze o oja semipermanenta sau un gel UV alb sau roz pentru varful unghiilor. Insa, aveti libertatea de a experimenta cu diferite culori, cat si decoratiuni, iar dupa ce se aplica oja sau gelul se polimerizeaza timp de 2-3 minute. 

Pasul 8

Dupa ce unghiile au fost polimerizate se inlatura benzile si sabloanele cu grija, ca mai apoi sa se sigilieze manichiura cu un strat de top coat. Stratul de top coat se polimerizeaza in lampa UV sau LED timp de 2-3 minute.

NailsFirst.ro va recomanda sa folositi produse de calitate pentru a obtine o manichiura french impecabila, de aceea va punem la dispozitie o gama larga de produse de calitate pentru a realiza manichiuri deosebite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *