Cele mai utilizate tehnici pentru manichiura Leave a comment

Manichiura a devenit din ce in ce mai diversa, astfel putem decora unghiile cu diferite accesorii si le putem colora in diverse nuante, iar NailsFirst.ro isi propune sa va prezinte cele mai utilizate tehnici pentru manichiura.

  • Prima tehnica este manichiura simpla

Aceasta tehnica nu implica proceduri complexe, este o tehnica simpla cu un rezultat la fel de simplu, insa aceasta tehnica este una dintre cele mai apreciate tehnici in lumea nail art si nu doar.

Manichiura simpla se realizeaza in cativa pasi, pentru inceput este necesar ca unghiile sa fie curatate apoi, se imping cuticulele si se piliesc varfurilor unghiilor, se aplica tipul de oja semipermanenta dorita sau gelul UV.

  • O alta tehnica apreciata de numeroase persoane este tehnica french

Manichiura french este folosita inca din anii 1990 si a devenit o tendinta a vremurilor actuale, aceasta tehnica este definita, adesea, de o culoare roz sau alb aplicata pe varful unghiei. Exista cazuri in care nu doar varful unghiilor, ci chiar jumatate din unghie este alba sau roz.

Fiind o tehnica complexa acest tip de manichiura este recomandat sa fie refacut la 2 saptamani insa, in functie de calitatea produselor folosite, manichiura poate rezista pana la 4 saptamani atunci cand sunt folosite produse de calitate. 

  • Manichiura cu gel este o tehnica tot mai apreciata, aceasta este usor de realizat de aceea unghiile cu gel se construiesc atat acasa, cat si in saloanele profesionale de cosmetica.

Manichiura cu gel ca tehnica este asemanatoare cu manichiura simpla, insa gelul UV are o compozitie mult mai lucioasa. Aceasta tehnica este raspandita si datorita rezistentei ei in timp, cat si a modelelor deosebite ce se pot crea cu ajutorul gelului UV si folosind produse de calitate manichiura poate rezista pana la 4 saptamani.  

  • O tehnica des intalnita este aceea a aplicarii acrylului pe unghii, care in comparatie cu tehnica cu gel UV are o aplicare putin diferita, dar rezultatul este asemanator.

Dupa ce procesul de pregatire al unghiilor s-a finalizat se aseaza sub varful unghilor cate un sablon si apoi se aplica un lichid de fasonaj pe unghie. Peste acest lichid se aplica pudra acrylica pentru constructie, se aplica stratul de base coat si culoarea dorita. Dupa ce se usuca ,aceasta manichiura este mai dura decat cea cu gel si poate rezista pana la 4 saptamani.

  • O alta tehnica este manichiura cu pulbere pigmentata.

Pentru a crea acest tip de manichiura se foloseste o pulbere pigmentata care se aplica dupa un strat de baza aplicat pe unghii iar aceasta poate rezista pana la 4 saptamani. 

NailsFirst.ro va recomanda sa utilizati produse de calitate indiferent de tehnica utilizata pentru a va realiza manichiura dorita. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *