Ce trebuie sa contina un Kit pentru unghii? Leave a comment

Pentru a realiza o manichiura sau pedichiura fie cu lac de unghii, oja semipermanenta, gel UV sau acryl ai nevoie de un kit complet de produse care te vor ajuta sa obtii cele mai frumoase unghii. NailsFirst.ro va ofera o serie de recomandari cu privire la ce trebuie sa contina un kit pentru unghii.

Indiferent de tipul de manichiura ales in trusa dumneavoastra de unghii trebuie sa se regaseasca produsele pentru igienizare si hidratare. Pe langa igienizare si hidratare, pentru a realiza o manichiura sau o pedichiura impecabila avem nevoie si de ustensile, iar in aceasta categorie intra ustensilele pentru cuticule cat si cele pentru sitilizarea unghiilor, iar aceste instrumente de care aveti nevoie le gasiti pe NailsFirs.ro.

De asemenea, din kit nu trebuie sa lipseasca solutiile degresante si servetelele pentru manichiura, deoarece aceste produse se folosesc pentru ca oja sau gelul sa aiba o rezistenta mai mare in timp. De aceea este necesar sa se realizeze o degresare meticuloasa iar acest lucru il poti realiza simplu prin inmuierea unui servetel in degresant. Degresantul elimina impuritatile si grasimile si ofera o aderenta mai mare intre stratul unghiei naturale si stratul de gel sau oja semipermanenta ce urmeaza a fi aplicat. NailsFirst.ro va recomanda sa folositi servetele fara fibra pentru a obtine manichuri si pedichiuri spectaculoase, fara scame sau alte urme nedorite.

De asemenea, lampa UV este produsul care trebuie achizitionat printre primele obiecte ce compun kit-ul, deoarece este aparatul care te ajuta sa usuci oja si gelurile si iti ofera garantia rezistentei in timp.

Pensulele si peria pentru unghii sunt ustensile indispensabile, fara de care nu poti realiza o manichiura cu gel sau cu oja semipermanenta cu diferite modele, accesorizari sau o manichiura cu picturi unice pe unghii. Pensulele sunt un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din kit pentru unghii, fiindca cu acestea poti aplica diverse obiecte decorative sau poti modela stratul de oja sau gel. Peria inlatura eficient praful rezultat in urma pilirii, iar pe NailsFirst.ro gasesti o gama larga de pensule de diferite marimi create din materiale de inalta calitate. 

Din trusa pentru unghii nu trebuie sa lipseasca nici sabloanele, tipsurile si adezivul atunci cand vrei sa realizezi o manichiura cu unghii lungi, acestea te ajuta sa modifici forma si lungimea unghiilor. Unghiile cu gel sunt cele ce se construiesc cu ajutorul sabloanelor sau a tipsurilor. Tipsurile sunt  realizate din plastic si se aplica pe patul unghiei, pentru a modifica lungimea si forma finala. Pentru lipirea tipsurilor se foloseste un adeziv special, iar dupa aplicarea acestora se pileste intreaga unghie, pana cand aceasta nu mai are denivelari.  De asemenea, sabloanele sunt realizate fie din hartie, fie din plastic, sunt rezistente si ajuta la crearea prelungirilor unghiilor. Dupa ce acestea sunt fixate corespunzator se poate aplica gelul UV. NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama larga de sabloane si tipsuri de inalta calitate 

Alte produse importante, si fara de care nu se pot realiza manichiurile si pedichiurile, sunt ojele semipermanente si geluri UV de diverse culori. 

NailsFirst.ro va recomanda sa alegeti produsele necesare tipului de manichiura si pedichiura pe care il preferati. Insa, in componenta kit-ului pentru manichiura trebuie sa se regaseasca obiectele esentiale pe care le-am prezentat mai sus. Pe NailsFirst.ro gasiti o gama complexa de produse pentru a va alcatui kit-ul pentru unghii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *