Ce este top coat-ul? Leave a comment

Top coat-ul sau stratul superior, asa cum mai este cunoscut in lumea nail art, este un lac transparent, stralucitor sau mat care va fi aplicat dupa lacul colorat pentru a-i conferi stralucire si rezistenta. Fara acesta, oja semipermanenta sau gelul UV se poate dezlipi mult mai repede de pe unghii iar manichiura si pedichiura ar avea de suferit. Pe langa calitatile sale de finisare si protectie, top coat-ul este si un instrument in lumea nail art deoarece ofera manichiurii si pedichiurii posibilitatea de a fi versatila, avand scop decorativ. De asemenea, top coat-ul este printre putinele produse care au accelerator de uscare, mai exact, odata aplicat acesta va reduce considerabil timpul de uscare al manichiurii tale continuand sa ii ofere stralucire si protectie.

Cum se foloseste top coat-ul:

Dupa ce a fost aplicata baza pentru unghii sau base coat-ul, apoi oja semipermanenta, in doua straturi pentru o culoare uniforma, sau gelul UV urmeaza a fi aplicat top coat-ul. Se foloseste un strat nici prea subtire, nici prea gros pe unghii deoarece daca este prea subtire, exista riscul de a vedea urmele facute de peria pentru unghii iar daca este prea gros, manichiura ta ar putea avea mici bule de aer iar acest lucru ar arata inestetic.

Top coat-ul poate fi folosit ca finisaj pentru manichiura, intr-un strat mai mult sau mai putin fin in functie de gelul UV sau oja semipermanenta folosita cat si de efectul dorit. Este important ca atunci cand folositi top coat sa incepeti prin aplicarea acestuia pe marginea unghiei urmand curbura varfului si abia apoi, restul unghiilor, astfel manichiura va avea un aspect deosebit. 

NailsFirst.ro va recomanda sa folositi acest produs in fiecare zi pentru a avea o manichiura si o pedichiura stralucitoare. De asemenea, pe NailsFirst.ro gasiti o gama diversa de top coat de calitate, atat mat cat si lucios, creat pentru stiluri diferite de manichiura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *