Ce este primer-ul pentru unghii? Leave a comment

Primer-ul reprezinta solutia de pregatire care se aplica prima pe unghii dupa ce praful rezultat in urma pilirii a fost inlaturat in procesul de realizare a manichiurii si pedichiurii. Primer-ul se foloseste pentru a crea aderenta sporita intre unghia naturala si stratul de gel UV sau acryl aplicat pe aceasta. Este important de retinut faptul ca primer-ul se aplica intr-un singur strat, se usuca la aer si nu se polimerizeaza in lampa LED sau UV. Aceasta solutie se gaseste sub trei forme, primer cu acid, primer fara acid si primer non-acid, iar in cele ce urmeaza vom detalia fiecare forma in parte.

Ce este primer-ul pentru unghii?

Primer-ul cu acid este cel mai eficient agent de aderenta, acesta actioneaza pe unghiile naturale, dezinfecteaza si inlatura grasimea existenta pe acestea. Solutia actioneaza in 3-4 minute si creaza micropori in care se va aseza perfect gelul UV. Totodata, primer-ul degreseaza unghiile, dizolvand reziduurile de grasimi, cum ar fi sebumul si deshidrateaza eficient astfel incat produsele ce urmeaza sa fie aplicate pe unghii sa reziste un timp indelungat.

Primer-ul non-acid este o solutie ce nu contine acid si are aceleasi roluri ca si primer-ul cu acid. Acest tip de primer este indicat sa fie folosit impreuna cu gelurile compatibile, gelurile UV pe care este specificat acest lucru.

Primer-ul fara acid este utilizat frecvent si actioneaza ca un strat aderent cu doua fete, acesta asigura o lipire perfecta a gelului UV si nu permite ca aerul sa patrunda intre cuticule si santurile laterale ale unghiilor, astfel, previne desprinderea gelului UV de pe unghii. Acest tip de primer este util si pentru manichiura cu oja semipermanenta, produsele din aceasta gama fiind recomandate in procesul de pregatire a unghiilor. Acest produs poate fi utilizat si in cazul constructiilor prelungirii unghiilor cu sabloane sau tipsuri deoarece ajuta la o mai buna aderenta intre unghii si sabloane sau tipsuri.

La NailsFirst gasiti primere de la brand-uri cunoscute precum Canni, Rosalind, Venalisa, Base One, Semilac, Silcare. NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama variata de produse astfel incat alegerea produsului preferat sa fie una extrem de usoara. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *