Ce este base coat-ul? Leave a comment

Printre elementele ce compun o manichiura si o pedichiura de calitate se regaseste si base coat-ul, acesta fiind un produs care are un rol important in procesul de realizare si ingrijire al acestora.

Base coat-ul, cunoscut in lumea nail art si sub denumirea de baza pentru unghii, este un produs care ofera protectie unghiilor si creeaza aderenta pe suprafata acestora. Base coat-ul se absoarbe repede in unghii si prelungeste durata de viata a manichiurii si pedichiurii polimerizandu-se in lampa LED sau UV.

Ce este base coat-ul?

Base coat-ul este solutia potrivita pentru o manichiura si o pedichiura de lunga durata deoarece stratul de baza are multe avantaje in ceea ce priveste sanatatea unghiilor. Daca aplicați oja semipermanenta direct pe unghii aceasta se poate desprinde destul de repede insa folosirea base coat-ului permite o mai buna fixare a ojei semipermanente sau a gelului UV pe unghii.

In procesul de realizare a manichiurii cu gel UV sau oja semipermanenta base coat-ul este al doilea strat de produs aplicat pe unghii, dupa ce acestea au fost pregatite, primul strat fiind reprezentat de catre primer. Baza pentru unghii se aplica intr-un singur strat care trebuie sa fie subtire pentru a nu incarca unghiile, iar dupa acest procedeu base coat-ul se polimerizeaza aproximativ 2-3 minute in lampa LED sau UV. De asemenea, trebuie sa stiti faptul ca base coat-ul poate fi utilizat si singur in scopuri cosmetice sau de regenerare, mai ales in cazul in care aveti unghii sensibile, cu tendinta de rupere, deoarece ofera protectie unghiilor naturale impotriva pigmentilor pe care oja semipermanenta sau gelurile UV le au.

NailsFirst.ro va recomanda sa cititi cu atentie detaliile despre produsele pe care urmeaza sa le aplicati pe unghii deoarece acestea pot contine substante ce va pot afecta unghiile. Pe NailsFirst.ro avem o gama variata de base coat de inalta calitate pentru ca unghiile dumneavoastra sa fie protejate si rezistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *