Ustensilele pentru unghii potrivite conteaza foarte mult in crearea unei manichiuri perfecte.

Fara ustensilele potrivite pentru unghii iti este imposibil sa realizezi manichiuri si pedichiuri frumoase, de aceea NailsFirst.ro iti pune la dispozitie toate produsele de care ai nevoie pentru aceste procedee. Rolul instrumentelor pentru unghii este acela de a-ti usura munca, atat acasa cat si in salonul de manichiura cat si acela de a te ajute sa-ti manifesti creativitatea, indiferent de complexitatea modelului pe care doresti sa-l creezi.
Din gama de ustensile pentru unghii sunt nelipsite atat instrumentele pentru realizarea unghiilor cu oja semipermanenta si gel UV, cat si cele pentru realizarea unghiilor cu acryl. Pentru a realiza un model deosebit poti opta pentru magnetul Cat Eye, care te va ajuta sa combini intr-un mod inedit culorile, pentru a obtine o manichiura cu efect inedit, numit „ochi de pisica”. Insa, fie ca iti doresti un punctator, fie o forfecuta, niste clipsuri pentru unghii, un cleste pentru manichiura, perie pentru unghii, betisoare de portocal, pamatuf pentru unghii sau un catalog de expunere culori, la NailsFirst.ro gasesti toate aceste produse la cele mai bune preturi.
Produsele din gama noastra de ustensile se poti folosi cu usurinta atat acasa, cat si la salon, fie ca ai experienta, fie ca esti la inceput de drum.
Se recomanda ca pentru a evita posibilitatea contaminării cu diferiți germeni patologici, bacterii, ciuperci instrumentele sa fie dezinfectate. Sterilizarea instrumentelor de lucru arata grija pe care o acordati sanatatii iar acest procedeu poate fi realizat cu ajutorul unui sterilizator cu aer cald pentru instrumentele din metal. In timp ce, pentru instrumentele ce nu sunt de unica folosinta si sunt create din diverse materiale este indicat sa se utilizeze, dupa fiecare folosire, o solutie dezinfectanta.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 99 de rezultate