Seturile de oja semipermanenta au fost concepute cu scopul de a realiza manichiuri in diverse culori sau in combinatii de culori.

NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama variata de seturi de oje semipermanente astfel incat alegerea produsului preferat sa fie una extrem de usoara. La NailsFirst gasiti brand-uri cunoscute precum Canni, Rosalind, Venalisa iar nuantele ojelor semipermanente din fiecare set poate fi aleasa conform preferintelor.
NailsFirst. va propune seturi de oja semipermanenta, intr-o gama bogata de oje in nuante vii, frumoase si pigmentate. In aceasta categorie gasesti oje semipermanente potrivite pentru orice preferinte, varsta sau evenimente, cu care vei putea sa creezi rapid manichiuri deosebite si rezistente.
Oja Semipermanenta este o combinatie dintre gel UV si oja clasica care se gaseste in diferite sticlute de diverse dimensiuni de la 6 ml pana la 15 ml. Oja semipermanenta este un produs foarte rezistent, astfel manichiura realizata cu aceasta trebuie refacuta dupa aproximativ 4 saptamani.
Oja semipermanenta are o stralucire aparte, o textura mult mai usor de aplicat decat a lacului clasic. Un avantaj este faptul ca isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 3-4 saptamani, chiar daca realizezi diferite activitati, gatesti, faci curatenie sau speli vase. Este important sa stii ca aceasta oja nu afecteaza sanatatea unghiilor si este recomandata chiar si femeilor care au unghii casante sau exfoliate deoarece le protejeaza.
Modul de aplicare al ojei semipermanente este unul simplu se aplica precum oja clasica si se polimerizeaza cu ajutorul unei lampi UV sau LED. Lampa UV sau LED face ca oja semipermanenta sa se usuce perfect si sa se aseze uniform pe unghii. Oja semipermanenta se elimina simplu si rapid de pe unghii cu ajutorul acetonei si a foliilor profesionale de aluminiu pentru indepartarea ojei semipermanente. Cand unghiile sunt perfect curate se reinnoieste manichiura sau pedichiura realizata cu ajutorul ojei semipermanente.

Detalii

Afișez toate cele 17 rezultate