Servetelele pentru manichiura sunt indispensabile atat in saloanele profesionale cat si acasa.

Indiferent daca apreciezi unghiile cu gel uv sau preferi oja semipermanenta, manichiura obtinuta nu avea avea efectul dorit si nici rezistenta mult asteptata decat daca vei urma corect toti pasii necesari pentru realizarea acesteia.
Un pas foarte important consta in degresarea unghiilor, datorita acestei actiuni se vor elimina reziduurile prezente pe unghii, acestea ofera un aspect neplacut manichiurii si afecteaza si rezistenta acesteia. Produsele din categoria Servetele sunt secial concepute pentru a ajuta la dezinfectarea si curatarea unghiilor naturale dar si a unghiilor false. In categoria Servetele se afla rola de servetele 500 de bucati, servetele fara fibra 900 de bucati, servetele fara fibra 100 de bucati si set 900 de servetele celuloza. Datorita texturii moale, servetelele pentru manichiura nu lasa urme atunci cand le utilizezi in indepartarea grasimilor sau a straturilor lipicioase de pe gelul uv aplicat. Datorita materialului de buna calitate, nu este necesar sa folosesti o cantitate mare solutie pentru degresare sau igienizare. Toate servetelele din aceasta categorie sunt ideale a fi utilizate in realizarea manichiurilor si pedichiurilor cu gel uv si oja semipermanenta. De asemenea, servetelele pentru manichiura pot fi utilizate si pentru curatarea pensulelor, deoarece textura fina nu va lasa impuritati sau scame pe suprafata pensulelor.
Servetelele fara fibra sunt un produs indispensabil in procesul de realizare a manichiurii si pedichiurii. Servetelele sunt confectionate dintr-un material de calitate, fara fibra. Acestea au o textura moale si nu lasa urme pe unghii. Servetelele fara fibra se folosesc in mai multe etape ale procesului de realizare a manichiurii.
Set 900 servetele celuloza este un produs util atat in procesul de realizare a manichiurii sau pedichiurii, cat si in procesul de curatare a unghiilor. Servetelele pot fi imbibate in diverse solutii si folosite pentru degresarea unghiilor inainte de a aplica produsele sau pentru inlaturarea reziduului lipicios.

Detalii

Afișez toate cele 5 rezultate