Unghiile false se pot realiza atat cu sabloane cat si cu tipsuri, sabloanele pentru unghii sunt produsul ideal pentru realizarea unghiilor false deoarece cu ajutorul acestora se creaza prelungiri rezistente ale unghiilor.

Sabloanele se aplica si se fixeaza cu usurinta pe unghii si ajuta la crearea unei manichiuri cu unghii de diferite lungimi. Acestea sunt potrivite pentru constructia unghiilor false cu gel sau acril, fiind confectionate dintr-o hartie calitativa si un lipici special, care asigura stabilitate in timpul utilizarii. Sabloane pentru unghii nu sunt rigide si pot fi utilizate atat in saloanele profesionale de cosmetica, de catre profesionisti, cat si la domiciliu, de catre incepatori. Insa, si utilizarea tipsurilor este la mare cautare printre persoanele care isi doresc o manichiura cu un aspect deosebit. Datorita avantajelor lor, tipsurile sunt nelipsite din saloanele de manichiura si pedichiura cat si din trusele personale de manichiura. Indiferent de forma unghiilor, fie ca va doriti tipsuri ovale, tipsuri transparente sau tipsuri colorate, acestea sunt perfecte pentru a va construi manichiura de unica, care sa va reprezinte.
NailsFirst.ro va ofera tipsuri care se folosesc ca extensii pentru unghii si care va ajuta sa realizati o manichiura frumoasa si care arata natural. Va punem la dispozitie o varietate de tipsuri potrivite oricarei preferinte, motiv pentru care veti gasi tipsuri ovale sau patrate, in culori si confectionate din diferite materiale.
Modul de aplicare al tipsurilor nu este deloc complicat, pentru inceput se taie unghiile naturale la marimea dorita, se pilesc pana devin mai aspre, se curata de praf si se degreseaza cu ajutorul unei substante degresante. Dupa uscarea unghiilor se aleg modelele de tipsuri potrivite, se aplica pe unghii, folosindu-se un lipici, cu grija sa nu se formeze bule de aer. Urmatorul pas presupune taierea tipsurilor cu o forfecuta speciala si pilirea acestora la nivel cu unghia naturala, urmand apoi sa se introduca in lampa UV si sa se aplice gelul de constructie UV.
NailsFirst.ro va pune la dispozitie produse de calitate pentru ca unghiile dumneavoastra sa aiba un aspect deosebit pentru o perioada cat mai indelungata.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 25 de rezultate