Primer-ul este o solutie care se aplica pe unghii, dupa cum ii spune si numele, primer-ul, reprezinta solutia de pregatire care se aplica prima pe unghii, dupa ce praful rezultat in urma pilirii a fost inlaturat.

Primer-ul se foloseste pentru a crea aderenta sporita intre unghia naturala si stratul de gel UV sau acryl aplicat pe aceasta. Este important de retinut faptul ca primer-ul se aplica intr-un singur strat si se usuca la aer si nu se polimerizeaza in lampa. Aceasta solutie se gaseste sub trei forme, primer cu acid, primer fara acid si primer non-acid, iar in cele ce urmeaza vom detalia fiecare forma in parte.
Primer-ul cu acid este cel mai eficient agent de aderenta, acesta actioneaza pe unghiile naturale si dezinfecteaza si inlatura grasimea existenta pe acestea. Solutia actioneaza in 3-4 minute si creaza micropori in care se va aseza perfect gelul UV. Totodata, primer-ul degreseaza unghiile, dizolvand reziduurile de grasimi, cum ar fi sebumul si deshidrateaza eficient unghiile astfel incat produsele ce urmeaza sa fie aplicate pe unghii sa reziste un timp indelungat.
Primer-ul non-acid este o solutie ce nu contine acid si are aceleasi roluri ca si primer-ul cu acid. Acest tip de primer este indicat sa fie folosit impreuna cu gelurile compatibile, gelurile UV pe care este specificat acest lucru.
Primer-ul fara acid este utilizat frecvent si actioneaza ca un strat aderent cu doua fete, acesta asigura o lipire perfecta a gelului si nu permite ca aerul sa patrunda intre cuticule si santurile laterale ale unghiilor astfel previne desprinderea gelului de pe unghii. Acest tip de primer este util si pentru manichiura cu oja semipermanenta, produsele din aceasta gama fiind recomandate in procesul de pregatire a unghie. Acest produs poate fi utilizat si in cazul constructiilor prelungirii unghiilor cu sabloane sau tipsuri deoarece creaza o mai buna aderenta intre unghie si sablon sau tips.
Base Coat-ul, adesea cunoscut sub denumirea de baza pentru unghii, este un produs care ofera protectie unghiilor si asemeni primer-ului si base coat-ul creeaza aderenta insa acesta are proprietati diferite de cele ale primer-ului. Base coat-ul se absoarbe repede in unghii si prelungeste durata de viata a manichiurii si se polimerizeaza aproximativ 2-3 minute in lampa LED sau UV. Baza pentru unghii se foloseste mai ales in cazul in care aveti unghii sensibile, cu tendinta de exfoliere si rupere, deoarece ofera protectie unghiilor naturale impotriva pigmentilor pe care oja semipermanenta sau gelurile UV le au.
Top coat sau stratul superior, asa cum mai este cunoscut in lumea nail art, este un lac transparent si stralucitor care va fi aplicat dupa lacul colorat pentru a-i conferi stralucire si rezistenta. Fara el, oja semipermanenta sau gelul UV s-ar dezlipi mult mai repede de pe unghii iar manichiura ar avea de suferit. Pe langa calitatile sale de finisare si protectie, top coat-ul este si un instrument in lumea nail art deoarece ofera manichiurii posibilitatea de a fi versatila avand scop decorativ. De asemenea, top coat-ul este printre putinele produse care au accelerator de uscare, mai exact, odata aplicat acesta va reduce considerabil timpul de uscare al manichiurii tale continuand sa ii ofere stralucire si protectie.
La NailsFirst gasiti primere, base coat si top coat de la brand-uri cunoscute precum Canni, Rosalind, Venalisa, Base One, Semilac, Silcare. NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama variata de produse astfel incat alegerea produsului preferat sa fie una extrem de usoara.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 48 de rezultate