Pensulele pentru unghii sunt un must-have pentru fiecare salon de manichiura si nu trebuie sa lipseasca din trusa iubitoarelor de unghii.

Acestea au o importanta deosebita deoarece pot fi folosite pentru diferite operatiuni din procesul de realizare a unei manichiuri sau pedichiuri, fie ca este vorba despre constructia unghiilor cu gel, fie despre realizarea diferitelor picturi.
Daca folosim pensule de calitate va fi mult mai usor sa aplicam gelul UV sau pudra acrylica, cat si sa pictam unghiile pentru un decor deosebit. In functie de scopul pentru care au fost concepute, exista pensule in forme si dimensiuni diferite, pentru a acoperi toate nevoile dintr-un salon de manichiura. NailsFirst.ro iti punem la dispozitie o varietate de pensule unghii, pentru a acoperi toate nevoile manichiurii sau pedichiurii. Astfel, NailsFirst.ro pune la dispozitie o gama larga de pensule unghii precum pensulele evantai, bureteii cu stilou, pensulele pentru aplicarea gelului UV, pensulele pentru pictura, pensulele limba de pisica, seturi de pensule pentru manichiura, pensulele pentru aplicarea pudrei acrylice, pensulele din silicon, pensulele cu doua capete pentru gel si pudra si pensulele profesionale pentru pictura.
Pensulele disponibile pe NailsFirst.ro pot fi folosite atat acasa, de catre incepatori cat si cat si la salon, de catre profesionisti. Produsele sunt confectionate din materiale de calitate superioara ce imbina detaliile moderne cu functionalitatea. Manerul pensulelor este usor de manevrat iar perii sintetici sunt rezistenti pentru a fi utilizati in procesul diferitelor tehnici. Manichiura cu diverse picturi este un model care a castigat admiratia multor persoane, insa, pe cat este de admirata pe atat este de complexa iar pentru a fi realizata fara reprosuri presupune o tehnica destul de meticuloasa astfel incat pensula pe care o folositi are un impact foarte mare in rezultatul final. Pensulele de pe NailsFirst.ro au varful si forma perfecta pentru decorarea unghiilor, atat pe cele naturale, cat si pe cele false.
NailsFirst.ro va recomanda sa adaugati pensulele pentru unghii in trusa de unghii pentru a putea realiza modele demne de toata aprecierea.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 44 de rezultate