Ojele semipermanente de la Rosalind – 8 ml contin pigmenti si au o vascozitate ideala iar aplicarea lor este facila datorita pensulei cu peri moi, care nu lasa urme si nu cuprind o cantitate prea mare de oja, astfel produsul nu va fi irosit.

Este o oja profesionala cu o rezistenta si un luciu indelungat, usor de aplicat, cu uscare la lampa LED sau UV. Acest brand pune la dispozitie nuante atractive.
Oja Semipermanenta este o combinatie dintre gel UV si oja clasica care se gaseste in diferite sticlute de diverse dimensiuni de la 6 ml pana la 15 ml. Oja semipermanenta este un produs foarte rezistent, astfel manichiura realizata cu aceasta trebuie refacuta dupa aproximativ 4 saptamani.
Oja semipermanenta de la Rosalind – 8 ml are o stralucire aparte, o textura mult mai usor de aplicat decat a lacului clasic. Un avantaj este faptul ca isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 3-4 saptamani, chiar daca realizezi diferite activitati, gatesti, faci curatenie sau speli vase. Este important sa stii ca aceasta oja nu afecteaza sanatatea unghiilor si este recomandata chiar si femeilor care au unghii casante sau exfoliate deoarece le protejeaza.
Modul de aplicare al ojei semipermanente este unul simplu se aplica precum oja clasica si se polimerizeaza cu ajutorul unei lampi UV sau LED. Lampa UV sau LED face ca oja semipermanenta sa se usuce perfect si sa se aseze uniform pe unghii.
Ojele semipermanente Rosalind – 8 ml acopera foarte bine unghia, poti sa o aplici chiar si intr-un singur strat, in functie de preferinta nuantei pe care o doresti la final. Colectia de oje semipermanente Rosalind – 8 ml sunt special create pentru a obtine manichiuri rezistente care sa protejeze unghiile.
NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama variata de oje semipermanenta astfel incat alegerea produsului preferat sa fie una extrem de usoara.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 46 de rezultate