Oja Semipermanenta este o combinatie dintre gel UV si oja clasica care se gaseste in diferite sticlute de diverse dimensiuni de la 6 ml pana la 15 ml.

Oja semipermanenta este un produs foarte rezistent, astfel manichiura realizata cu aceasta trebuie refacuta dupa aproximativ 4 saptamani.
Oja semipermanenta are o stralucire aparte, o textura mult mai usor de aplicat decat a lacului clasic. Un avantaj este faptul ca isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 3-4 saptamani, chiar daca realizezi diferite activitati, gatesti, faci curatenie sau speli vase. Este important sa stii ca aceasta oja nu afecteaza sanatatea unghiilor si este recomandata chiar si femeilor care au unghii casante sau exfoliate deoarece le protejeaza.
Modul de aplicare al ojei semipermanente este unul simplu se aplica precum oja clasica si se polimerizeaza cu ajutorul unei lampi UV sau LED. Lampa UV sau LED face ca oja semipermanenta sa se usuce perfect si sa se aseze uniform pe unghii.
NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama variata de oje semipermanenta astfel incat alegerea produsului preferat sa fie una extrem de usoara. La NailsFirst gasiti brand-uri cunoscute precum Canni, Rosalind, Venalisa, Canni Premium-16ml, Rosalind Premium – 10ml, Rosalind Thermo, Rosalind Rainbow, Canni RUBBER Camouflage, Rosalind Fur Effect, Rosalind Diamond, Rosalind Cat Eye, Rosalind Platinum.
Oja semipermanenta de la Canni este o oja profesionala cu o rezistenta si un luciu indelungat, usor de aplicat, cu uscare la lampa LED sau UV. Acest brand pune la dispozitie numeroase nuante atractive si este printre cele mai vandute oje din Europa datorita raportului calitate-pret.
Rosalind iti propune categoria de oja semipermanenta, intr-o gama bogata de oje in nuante vii, frumoase si pigmentate. In aceasta categorie gasesti oje semipermanente potrivite pentru orice preferinte, varsta sau evenimente, cu care vei putea sa creezi rapid manichiuri deosebite si rezistente.
Ojele semipermanente de la Venalisa contin multi pigmenti si au o vascozitate ideala iar aplicarea lor este facila datorita pensulei cu peri moi, care nu lasa urme si nu cuprind o cantitate prea mare de oja, astfel produsul nu va fi irosit.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 498 de rezultate