Atunci cand vine vorba de crearea unei manichiuri sau pedichiuri frumoase, NailsFirst.ro iti ofera ajutorul, fie ca iti doresti un kit unghii cu gel profesional, fie un kit unghii cu gel incepatori.

Indiferent de tipul de manichiura ales in trusa dumneavoastra de unghii trebuie sa se regaseasca produsele pentru igienizare si hidratare. Pe langa igienizare si hidratare, pentru a realiza o manichiura sau o pedichiura impecabila aveti nevoie si de oja semipermanenta, ustensile, accesorii, primere, base coat, top coat de calitate. Kiturile de oja semipermanenta au fost concepute cu scopul de a putea realiza manichiuri in diverse culori sau in combinatii de culori. NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama variata de kituri de oje semipermanente astfel incat alegerea produselor preferate sa fie una extrem de usoara. Gasiti brand-uri cunoscute precum Base One, Canni, Rosalind, Venalisa iar nuantele ojelor semipermanente din fiecare set poate fi ales conform preferintelor.
NailsFirst.ro va propune kit-uri de oja semipermanenta, ce au o gama bogata de oje in nuante vii, frumoase si pigmentate. In aceasta categorie gasesti oje semipermanente potrivite pentru orice preferinte, varsta sau evenimente, cu care vei putea sa creezi rapid manichiuri deosebite si rezistente.
Kit-urile de oja semipermanenta contine toate produsele necesare realizarii unei manichiuri sau pedichiuri pe baza de oja semipermanenta. In kit sunt incluse primer, top coat, base coat si oje semipermanente, la alegere, acestea ofera o rezistenta crescuta pe unghii si o colorare intensa. De asemenea, setul cuprinde toate instrumentele necesare pentru pregatirea unghiilor naturale, precum: betisoare pentru cuticule, buffer profesional, perie mica, care ajuta la inlaturarea prafului de pe unghii si pila Seturile au in componenta lor si accesorii pentru unghii astfel incat sa puteto realiza modele unice de nail art.
NailsFirst.ro va recomanda sa alegeti produsele necesare tipului de manichiura si pedichiura pe care il preferati si sa realizati modele deosebite.

Detalii

Afișez toate cele 9 rezultate