Unghiile cu geluri UV sunt printre cele mai moderne tipuri de manichiura, insa acestea sunt destul de pretentioase si necesita o atenta intretinere.

Nu exista o perioada standard pentru a oferi unghiilor cu gel reconstructia de care au nevoie ci variaza in functie de timpul de crestere al unghiilor. De asemenea, poate varia si in functie de calitatea gelului UV, deoarece un gel care nu este de calitate se va desprinde rapid, va afecta cuticulele si unghiile naturale si vor avea un aspect inestetic. Pentru a obtine o manichiura deosebita NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama diversificata de geluri UV.
Puteti alege dintre geluri UV de la branduri cunoscute precum Venalisa, Base One, Semilac, FSM disponibile in culori puternic pigmentate, potrivite pentru orice tip de manichiura.
Gelurile UV Base One sunt ideale pentru realizarea unei manichiuri spectaculoase si rezistente, folosind aceste geluri UV unghiile sensibile si fragile vor fi protejate. Gelurile de la Base One corecteaza defectele unghiilor naturale, le pastreaza elasticitatea si le ajuta sa se regenereze. NailsFirst.ro va pune la dispozitie geluri UV Base One Clear cat si gelul de modelare si de camuflaj, cu o gama larga de nuante atat pentru gelurile camuflaj cat si pentru gelurile de modelare.
Gelurile UV FSM sunt perfecte pentru o manichiura frumoasa si rezistenta deoarece este special creat pentru modelarea si constructia unghiilor, are o formula foarte vascoasa, care se polimerizeaza rapid atat in lampa UV cat si LED. Daca unghiile tale se exfoliaza, sunt sensibile si fragile, trebuie sa stii ca gelurile FSM nu afecteaza unghiile. De asemenea, pentru a stiliza manichiura poti combina gelurile FSM cu orice produse de manichiura, chiar si cu solutiile acrilice.
Gelurile UV Venalisa sunt realizate astfel incat sa inoveze si sa combine caracteristicile de modelare si ofera un aspect placut, aceste gelurile UV au rezistenta la socuri. Gelurile de la Venalisa nu curg, nu degaja caldura si nu au un miros puternic, fiind aproape inodor.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 84 de rezultate