GELURI UV PIGMENTATE sunt ideale pentru realizarea unei manichiuri spectaculoase si rezistente, folosind aceste geluri UV unghiile sensibile si fragile vor fi protejate.

Produsele din categoria GELURI UV PIGMENTATE corecteaza defectele unghiilor naturale, le pastreaza elasticitatea si le ajuta sa se regenereze. NailsFirst.ro va pune la dispozitie GELURI UV PIGMENTATE cu o gama larga de nuante.
Unghiile cu gel sunt printre cele mai moderne tipuri de manichiura, insa acestea sunt destul de pretentioase si necesita o atenta intretinere, mai ales dupa ce trece o perioada de timp de la aplicarea acestora. Nu exista o perioada standard pentru a oferi unghiilor cu gel reconstructia de care au nevoie ci variaza in functie de timpul de crestere al unghiilor. De asemenea, poate varia si in functie de calitatea gelului UV, deoarece un gel care nu este de calitate se va desprinde rapid, va afecta cuticulele si unghiile naturale si vor avea un aspect inestetic. Pentru a obtine o manichiura deosebita NailsFirst.ro va pune la dispozitie o gama diversificata de geluri UV.
GELURI UV PIGMENTATE sunt perfecte pentru o manichiura frumoasa deoarece este special creat pentru constructia unghiilor, are o formula foarte vascoasa, care se polimerizeaza rapid atat in lampa UV cat si LED. Daca unghiile tale se exfoliaza, sunt sensibile si fragile, trebuie sa stii ca GELURI UV PIGMENTATE nu afecteaza unghiile. De asemenea, pentru a stiliza manichiura poti combina aceste geluri pigmentate cu orice produse de manichiura, chiar si cu solutiile acrilice.
Produsele din categoria GELURI UV PIGMENTATE sunt realizate astfel incat sa inoveze si sa combine caracteristicile de modelare si ofera un aspect placut, aceste gelurile UV au rezistenta la socuri. Gelurile nu curg, nu degaja caldura si nu au un miros puternic, fiind aproape inodor.

Detalii

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.