In categoria Igiena regasesti o gama larga de solutii degresante, creme pentru maini, remover, sapun antibacterian, forfecuta pentru cuticule, manusi, papuci pentru pedichiura, pila razatoare pentru calcaie, perie pentru unghii, separatoare pentru pedichiura, servetele fara fibre, punga sterilizare, betisoare pentru cuticule.

Produsele din categoria Igiena sunt potrivite atat pentru a fi utilizate in saloanele de manichiura, de catre profesionisti, cat si acasa, de catre incepatori. Printre acestea se afla produsele de igienizare si hidratare care se pot utiliza pentru a avea o piele hidratata si unghii sanatoase si frumoase. Iti punem la dispozitie, de asemenea, sapunul bacterian care ajuta la curatarea corecta a pielii de pe maini sau corp. Acesta combate eficient virusii, ciupercile și bacteriile. Sapunul are rol de dezinfectare si de prevenire a dezvoltarii bacteriilor. Substanța sa activă este un compus din grupul clorurilor de benzalconiu, care distruge microorganismele si inhiba dezvoltarea acestora. De asemenea, formula contine ingrediente care ajuta la ingrijirea si hidratarea pielii. Din acest motiv produsul poate fi folosit de cate ori este nevoie, fara a avea efecte neplacute precum uscarea pielii.
Forfecuta pentru cuticule, peria pentru unghii si pila razatoare sunt produse ce ajuta la igienizarea pielii si a unghiilor, le gasesti si pe acestea in categoria de produse pentru Igiena.
Nu uitam nici de confortul de care ai nevoie atunci cand iti realizezi pedichiura de aceea in aceasta categorie regasesti si separatoare pentru pedichiura.
Pentru a obtine o manichiura deosebita ai nevoie de ustensilele potrivite insa acestea trebuie sa fie mereu curate de aceea pe NailsFirst.ro gasesti pungi pentru sterilizare pentru ca instrumentele tale sa fie mereu igienice. De asemenea, betisoarele pentru cuticule sunt indispensabile in procesul de realizare a unei manichiuri sau pedichiuri ingrijite dar si servetelele fara fibra ce sunt confectionate dintr-un material de calitate, fara fibra. Acestea au o textura moale si nu lasa urme pe unghii. Servetele fara fibre se folosesc in mai multe etape ale procesului de realizare a manichiurii.
NailsFirst.ro iti pune la dispozitie toate aceste produse ce se afla in categoria Igiena, pentru a avea mereu la indemana produse de calitate pentru o manichiura si o pedichiura rezistenta si frumoasa.

Detalii

Afișez toate cele 16 rezultate