In categoria Diverse regasesti o gama larga de accesorii, folii de transfer, crema pentru maini, bureti, clesti, matrite, oja pentru stampila, catalog de prezentare, papuci pentru manichiura, perii pentru unghii,

pensete, paletar pentru prezentare, rola de servetele pentru manichiura, servetele fara fibra pentru manichiura, saci de rezerva pentru aspirator, betisoare pentru cuticule, benzi decorative, pensule, set baby boomer, stampila pentru matrita, tipsuri, suport pensule si solutie pentru igienizare piele si maini.
Cand vorbim despre accesorizarea manichiurilor si pedichiurilor, realizate fie cu oja semipermanenta sau gel UV, ne putem referi la o gama foarte diversa de accesorii ce pot fi aplicate pe unghii.
NailsFirst.ro iti recomanda sa alegi accesoriile fine, din categoria Diverse, precum strasurile, cristalele sau paietele deoarece ofera un aspect elegant unghiilor. Desigur, poti opta si pentru glitter, folii decorative, in diverse nuante sau chiar stickere decorative, indiferent de optiunea aleasa aceste accesorii trebuie sa fie aplicate cu grija pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.
Produsele din categoria Diverse sunt potrivite atat pentru a fi utilizate in saloanele de manichiura, de catre profesionisti, cat si acasa, de catre incepatori. Printre acestea se afla pensulele si pensetele care se pot utiliza pentru a adauga accesorii pe unghii sau pentru a crea diferite modele de manichiura. Iti punem la dispozitie, de asemenea, matrite, oja si stampila pentru a putea crea manichiuri unice. Nu uitam nici de spatiul de pe masa de manichiura si iti punem la dispozitie un suport pentru pensule cu ajutorul caruia poti depozita pensulele pentru manichiura.
Pentru a exersa ai nevoie de un paletar culori dar si de un catalog de prezentare, asa ca pe NailsFirst.ro iti punem la dispozitie aceste produse. De asemenea, betisoarele pentru cuticule sunt indispensabile in procesul de realizare a unei manichiuri sau pedichiuri ingrijite dar si servetelele fara fibra ce sunt confectionate dintr-un material de calitate, fara fibra. Acestea au o textura moale si nu lasa urme pe unghii. Servetele fara fibre se folosesc in mai multe etape ale procesului de realizare a manichiurii.
NailsFirst.ro iti pune la dispozitie toate aceste produse ce se afla in categoria Diverse, pentru a avea mereu la indemana produse de calitate pentru o manichiura si o pedichiura rezistenta si frumoasa.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 26 de rezultate