Manichiura realizata cu gel UV nu este singura solutie accesibila atunci cand iti doresti unghii false. Daca te numeri printre persoanele care nu-si doresc o manichiura realizata cu gel UV, poti opta pentru produsele din categoria Consumabile Acryl, care-ti permit sa iti construiesti cu usurinta unghii rezistente si cu un aspect deosebit.

In categoria Consumabile Acryl regasesti vopsea acrilica, pudra acrylica, brush, obiecte decorative precum cristalele si stickerele, servetele fara fibra pentru manichiura dar si pahar pentru vopsea acrilica.
Pentru a putea aplica acrylul pe unghie se realizeaza o combinatie dintre un lichid si pudra acrylica, astfel se creeaza un strat protector pe unghiile naturale. Dupa cum bine stim, gelul UV se solidifica atunci cand este expus la lumina produsa de lampa LED sau UV, acrylul, insa, se intareste imediat ce intra in contact cu aerul. Unghiile realizate cu pudra acrylica sunt mult mai usor de intretinut, astfel, atunci cand apar deteriorari manichiura poate fi reparata cu usurinta acasa. Tododata, acrylul se remarca printr-o durata mai mare de viata si reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele care au unghiile naturale sensibile. Tinand cont de avantajele oferite de pudra acrylica, NailsFirst.ro vine in ajutorul tau si iti ofera toate produsele necesare pentru a construi unghii false cu usurinta si fara lampa UV.
Fie ca iti doresti o pudra acrylica de calitate, fie vopsea acrylica pentru pictarea unghiilor, NailsFirst.ro iti pune la dispozitie produse de calitate pentru a putea realiza unghii frumoase si rezistente cat si pentru a realiza decoratiuni inedite.

Detalii

Afișez toate cele 9 rezultate