Banda Decorativa este un accesoriu, care ajuta la crearea modelelor speciale de nail art. Aceasta se aplica cu usurinta pe unghii, fiind ideala pentru a realiza rapid si usor o manichiura ce iese in evidenta.

Banda decorativa pentru unghii este sub forma unei panglici autoadezive de cca. 1-2 mm. Decoratiunea nail art se poate tăia la dimensiunea dorita pentru a realiza modele inedite prin lipire pe unghii. Dupa aplicarea pe unghii, se aplica un strat de top coat pentru o rezistenta indelungata.
Banda poate fi utilizata atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale, realizate pe baza de gel uv, oja semipermanenta sau vopsea acrilca, fiind compatibila cu orice tehnica. Benzile decorative disponibile pe NailsFirs.ro au diferite culori, unele au imprimate modele, altele nu, insa, prin simplitatea lor ajuta la crearea unui efect dinamic pe unghii. Banda Decorativa este autoadeziva si este extrem de usor de aplicat, fiind potrivita atat pentru persoanele fara experienta, cat si pentru profesionisti.
Inainte de a incepe procesul de pregatire si realizare a manichiurii se igienizeaza mainile si unghiile in mod corespunztor. Se pregatesc unghiile naturale prin scurtarea acestora, matuirea stratului superior si indepartarea cuticulelor, cu ajutorul unor instrumente speciale. Se construiesc prelungirile unghiilor, pe baza de tips sau sablon, daca se doreste acest lucru. Se aplica pe unghii produsele necesare, pentru a realiza o manichiura pe baza de gel, acril sau oja semipermanenta. Se dezlipeste cu grija banda si se taie la dimensiunea dorita, dupa care se aplica pe unghii. Banda se fixeaza cu atentie pe unghii, dupa care se preseaza timp de cateva secunde, pentru a inlatura bulele de aer. Se aplica un strat de top coat, pentru a proteja unghiile si pentru a evita dezlipirea accidentala a benzii.
Banda se poate aplica pe unghii de fiecare data cand se realizeaza o manichiura sau o pedichiura noua. Aceasta se aplica respectand pasii descrisi anterior, pentru a obtine de fiecare data rezultatul dorit. Se recomanda utilizarea benzii decorative inclusiv in procesul de realizare a pedichiurii, pentru a accesoriza unghiile. Se recomanda aplicarea benzii pe unghiile perfect uscate, pentru a obtine o manichiura rezistenta.

Detalii

Afișez toate cele 8 rezultate