Produsele din categoria Adeziv sunt substante care au o aderenta crescuta si ajuta la crearea unor manichiuri si pedichiuri unice.

Acesta se aplica cu usurinta pe unghiile naturale, sau pe cele artificiale realizate pe baza de gel, oja semipermanenta sau acril, inainte de a fixa folia de transfer sau tips-urile. Produsule din categoria Adeziv se usuca in cateva secunde si nu lasa pe unghii urme inestetice. Acestea se asesc in recipiente ce au o pensula fina, special incorporata si o formula lichida, care faciliteaza distribuirea uniforma a lipiciului pe suprafata unghiilor. In sticluta se gasesc pana la 15 ml adeziv.
Adezivul asigura o rezistenta crescuta foliei de transfer sau a tipsurilor pe unghii. Insa, manichiura trebuie refacuta cand au crescut vizibil sau cand efectul estetic nu mai este cel dorit. Se curata unghiile in mod corespunzator, dupa care se reface manichiura sau pedichiura prin aplicarea unor noi straturi de produse si fixarea tipsurilor sau a foliei de transfer cu ajutorul adezivului profersional.
Este necesar ca inainte de utilizarea oricarui produs din categoria Adeziv sa se igienizeze mainile si unghiile, cu produse adecvate, in mod corespunzator. Iar dupa ce unghiile au fost pregatite se aplica o cantitate de adeziv pe tipsuri sau folia de transfer si se lipesc tipsurile pe unghii apasand usor. Se aplica un strat de gel pentru a uniformiza suprafata unghiilor si se polimerizeaza in lampa UV sau LED in functie de specificatiile produsului.
Se recomanda inchiderea etansa a capacului dupa fiecare utilizare si depozitarea acestuia intr-un loc ferit de razele directe ale soarelui. De asemenea, se recomanda folosirea unei cantitati potrivite de adeziv, astfel incat tipsurile sau folia sa fie lipita in mod corespunzator pe unghii si manichiura sau pedichiura sa aiba o rezistenta crescuta.

Detalii

Afișez toate cele 7 rezultate