Fie ca alegi oja clasica sau o oja semipermanenta, pentru a obtine manichiura sau pedichiura dorita, procedeul de indepartare al solutiilor aplicate pe unghii poate deveni uneori un chin.

De aceea, NailsFirst.ro iti pune la dispozitie o categorie special dedicata ce cuprinde Acetona/Remover cu ajutorul carora solutiile aplicate pe unghii se vor elimina rapid fara a afecta unghia. Produsele din categoria Acetona/Remover cuprind dizolvanti speciali creati pentru a indeparta oja semipermanenta intr-un timp extrem de scurt. Datorita formulelor lor nu este necesara utilizarea unor instrumente ce pot produce rani asupra unghiilor, ci oja se inlatura foarte usor cu ajutorul remover-ului sau a acetonei.
Timpul de inlaturare poate varia in functie de grosimea stratului de oja semipermanenta aplicat pe unghii, cat si de tipul si calitatea acesteia.Primul pas consta in pilirea usoara a stratului care sigileaza unghiile pentru a facilita dizolvarea solutiilor aplicate pe supragata acestora. Insa, acest pas nu este obligatoriu deoarece se pot aplica produse din categoria Acetona/Remover pentru o perioada mai mare de timp.

Astfel, stratul care sigileaza unghiile trebuie sa fie dizolvat iar apoi celelalte straturi. De asemenea, timpul de asteptare recomandat este de 15-20 de minute.

Al doilea pas consta efectiv in aplicarea dizolvantului pentru oja semipermanenta pe suprafata unghiei, insa cu grija astfel incat sa nu aplicati pe piele. Pe o discheta sau pe un servetel pentru manichiura, se aplica o cantitate mica de acetona sau remover iar apoi se aplica pe suprafata unghiilor. Pentru ca acetona sau remover-ul sa-si faca efectul complet este indicat sa se asteapte circa 5-10 minute. In cazul in care solutia ajunge in contact cu pielea se recomanda spalarea imediata a mainilor.

Pentru zonele greu accesibile in care dizolvantul nu patrunde este indicat sa se foloseasca ustensile speciale pentru indepartarea ojei semipermanente, dar care sa nu produca leziuni asupra unghiilor. Recomandam betisoarele din lemn ce au un varf ascutit si un capat de spatula. In cazul in care oja nu se indeparteaza complet, puteti repeta procedeul, iar dupa eliminarea ojei de pe unghii este important ca mainile si unghiile sa fie igienizate si apoi hidratate.
Acetona si remover-ul se utilizeaza de fiecare data cand se doreste indepartarea ojei semipermanente de pe unghii. Acestea se curata respectand pasii indicati anterior, dupa care se reinnoieste manichiura sau pedichiura, prin aplicarea unor noi straturi de produse.

Detalii

Afișez toate cele 20 de rezultate