Consumabilele alcatuiesc o categorie necesara de produse care nu trebuie sa lipseasca din trusa pentru unghii si nici din saloanele de manichiura-pedichiura. Aceste produse sunt utile pentru a realiza manichiuri si pedichiuri deosebite si rezistente.

NailsFirst.ro va pune la dispozitie consumabile pentru manichiura si pedichiura care se pot folosi atat in saloanele profesionale, cat si acasa. Chiar daca folositi freza electrica pentru unghii, este necesar sa aveti mereu la indemana un set de pile pentru unghii. La fel de utile vor fi si rezervele de smirghel, un cleanser sau acetona, cu ajutorul carora va veti indeparta reziduurile de pe unghii si va vor ajuta la degresarea unghiilor naturale, cat si a celor false.
NailsFirst.ro va pune la dispozitie numeroase produse pentru ca manichiura si pedichiura dumneavoastra sa arate impecabil, gasiti chiar si latex lichid, produs ce are scopul de a impiedica greselile de aplicare a-le ojei semipermanente sau a gelurilor UV. De asemenea, printre consumabile se afla si solutiile dezinfectante, indiferent daca sunt destinate dezinfectarii mainilor sau a ustensilelor, acestea nu pot lipsi din salonul de manichiura sau din trusa pentru unghii. Tot in categoria consumabilelor se regasesc si servetelele pentru manichiura, acestea va ajuta sa indepartati mult mai usor excesul de gel UV sau oja semipermanenta.
Tot aici, intalnim si bufferele, acestea sunt produsele ideale atat pentru unghiile naturale, cat si pentru cele realizate cu gel UV sau oja semipermanenta. Acestea au diferite granulatii si va ajuta la stilizarea unghiilor fara a le deteriora, oferind o uniformizare perfecta in acelasi timp. Produsele sunt confectionate dintr-un material de inalta calitate iar formele lor sunt diverse si ofera o usoara manevrare, putand fi folosite de catre oricine. Produsele pot fi folosite atat in saloane de profesionale de cosmetica, de catre profesionisti cat si in confortul casei, de catre incepatori.
In aceasta categorie mai gasiti consumabile acryl, folie de transfer, ulei pentru cuticule, boluri pentru manichiura si cadite pentru pedichiura plus multe alte produse.
NailsFirst.ro va pune la dispozitie cu o gama completa de consumabile pentru unghii, astfel incat procesul de realizare a manichiurilor si pedichiurilor sa fie unul simplu si placut.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 200 de rezultate