Capetele de freza sunt instrumentele potrivite pentru ingrijirea unghiilor sau pentru realizarea manichiurilor si pedichiurilor pe baza de oja semipermanenta, gel UV si acril.

Fiecare capat are o abrazivitate diferita, putand fi folosit in diverse etape. Captele de freza disponibile pe NailsFirst.ro au o calitate superioara si ofera un confort sporit la utilizare. Acestea ajuta la indepartarea fiabila a cuticulelor, la matuirea unghiilor naturale si la netezirea rapida a gelului si acrilului.
Capetele de freza de pe NailsFirst.ro contin si rezerve care sunt potrivite pentru o gama variata de freze electrice. Acestea se pot folosi pentru ambele sensuri de rotatie ale frezei si se monteaza cu usurinta. Capetele sunt confectionate dintr-un material durabil si calitativ, care ofera o rezistenta crescuta. Sunt disponibile atat seturi de capete de freza cat si capete de freza separate, toate insa sunt elemente potrivite atat pentru realizarea manichiurilor si pedichiurilor cu unghii false, cat si pentru indepartarea lor. De asemenea, capetele pentru freza electrica sunt potrivite pentru a fi folosite atat in saloanele profesionale de cosmetica, cat si la domiciliu, datorita varietatii operatiilor care pot fi realizate cu acesta. Seturile formate din capete pentru freza electrica sunt compuse fie din 6 sau din 13 capete de freza.
Capetele de freza ofera o rezistenta crescuta insa perioada la care trebuie reinnoite variaza in functie de frecventa cu care a fost folosita fiecare rezerva, dar si de modul in care acestea au fost pastrate si igienizate. Produsule trebuie inlocuite cu unul identic atunci cand si-au facut aparitia primele urme de uzura.
NailsFirst.ro va recomanda sa realizati o igienizare corespunzatoare a fiecarui capat dupa folosire si sa va asigurati ca uscarea acestuia este completa inainte de a-l aseza in cutiuta tip suport. De asemenea, se recomanda folosirea capetelor cu duritate scazuta sau medie pentru unghiile naturale, astfel incat sa se evite deteriorarea acestora, si nu in ultimul rand se recomanda folosirea capetelor cu duritate ridicata pentru unghiile artificiale.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 36 de rezultate