Bol Manichiura este un produs care se poate utiliza de fiecare data cand se realizeaza o manichiura noua. Acesta se foloseste pentru pregatirea corespunzatoare a unghiilor, prin curatarea patului acestora si prin inmuierea cuticulelor.

Bolul este confectionat dintr-un plastic rezistent, de culoare rosie. De asemenea, acesta are un design practic, creat special pentru a se potrivi formei mainilor si pentru a oferi un confort ridicat la utilizare. In categoria Bol Manichiura gasiti produse destinate ingrijirii si curatarii unghiilor precum bol manichiura, capsule degete, dozator lichide, papuci pentru pedichiura, semilac remover.
Papuci pentru pedichiura cu despartitoare degete sunt un produs profesional, de unica folosinta. Papucii sunt realizati din polietilena expandata si au dimensiuni standard de 10.5 x 28 cm. Marimea este universala, fiind potriviti pentru orice persoana. Papuci pentru pedichiura cu despartitoare degete sunt prevazuti cu barete rezistente si sunt interdegetali, pentru a oferi un confort sporit la utilizare.
Dozator pentru lichide manichiura este un produs care poate fi utilizat pentru pastrarea si depozitarea diferitelor substante. Printre principalele lichide care pot fi pastrate in acest dozator sunt: acetona, cleanserul, removerul, solutiile pentru curatarea pensulelor sau solutiile dezinfectante.
Capsulele pentru degete sunt un produs care poate avea utilizari multiple. Acesta este ideal in procesul de indepartare a ojei semipermanente, gelului sau acrilului de pe unghii. De asemenea setul poate fi folosit la aplicarea diferitelor tratamente pentru cuticule sau unghii.
Semilac Remover Professional are o formula pura, de cea mai inalta calitate, care ajuta la curatarea unghiilor. Aceasta indeparteaza rapid oja semipermanenta sau lacul clasic, fara a deteriora unghiile naturale. Produsul este testat dermatologic si respecta toate standardele de siguranta. Semilac Remover Professional se poate folosi atat in saloanele profesionale de cosmetica, cat si la domiciliu.
Produsele din categoria Bol Manichiura trebuie utilizate de fiecare data cand se doreste reinnoirea manichiurii. Cand se observa ca unghiile au crescut vizibil si efectul estetic nu mai este cel dorit se elimina straturile de produse existente pe unghii cu ajutorul unei solutii speciale sau prin pilire. Ulterior se reface manichiura, primul pas fiind inmuierea unghiilor si a cuticulelor prin introducerea acestora in bolul umplut cu apa calduta.

Se recomanda igienizarea produselor din aceasta categorie dupa fiecare utilizare cu o solutie dezinfectanta. Nu se recomanda adaugarea de apa foarte fierbinte in bolul pentru manichiura, deoarece aceasta l-ar putea deteriora. Se recomanda taierea unghiilor si indepartarea cuticulelor imediat dupa ce au fost scoase din bol si uscate, deoarece acestea sunt moi si procesele devin mult mai usoare.

Detalii

Afișez toate cele 2 rezultate