Daca te numeri printre persoanele care nu-si doresc o manichiura realizata cu gel UV, poti opta pentru produsele pe baza de acryl din categoria Acryl-Rosalind, care iti permit sa iti construiesti cu usurinta unghii rezistente si cu un aspect deosebit.

Pentru a putea aplica acrylul pe unghie se realizeaza o combinatie dintre un lichid si pudra acrylica, astfel se creeaza un strat protector pe unghiile naturale. Dupa cum bine stim, gelul UV se solidifica atunci cand este expus la lumina produsa de lampa LED sau UV, acrylul, insa, se intareste imediat ce intra in contact cu aerul. Unghiile realizate cu pudra acrylica sunt mult mai usor de intretinut, astfel, atunci cand apar deteriorari manichiura poate fi reparata cu usurinta acasa. Tododata, acrylul se remarca printr-o durata mai mare de viata si reprezinta alegerea perfecta pentru persoanele care au unghiile naturale sensibile. Tinand cont de avantajele oferite de pudra acrylica, NailsFirst.ro vine in ajutorul tau si iti ofera toate produsele necesare pentru a construi unghii false cu usurinta si fara lampa UV.
Fie ca iti doresti o pudra acrylica de calitate, fie vopsea acrylica pentru pictarea unghiilor, NailsFirst.ro iti pune la dispozitie produse de calitate in categoria Acryl-Rosalind pentru a putea realiza unghii frumoase si rezistente cat si pentru a realiza decoratiuni inedite.
Este important de retinut faptul ca manichiurile si pedichiurile realizate pe baza produselor acrylice trebuie refacute cand aspectul nu mai este cel dorit iar aceasta perioada variaza in functie de modul in care au fost intretinute unghiile si de rapiditatea cu care acestea cresc. Produsele acrylice se indeparteaza cu ajutorul unor dischete imbibate in acetona iar cand unghiile sunt perfect curate se aplica cate un nou strat de base coat, pudra, activator si top coat pentru a realiza din nou manichiura sau pedichiura dorita.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 48 de rezultate