Produsele din categoria Tatuaje pe baza de apa sunt decoratiuni specifice pentru unghii, acestea au forme si dimensiuni variate, fiind potrivite atat pentru unghiile lungi, cat si pentru cele scurte.

De asemenea, produsele din categoria Tatuaje pe baza de apa se poate utiliza pe orice tip de manichiura. Indiferent daca manichiura este realizata pe baza de lac clasic, gel, acril sau oja semipermanenta. In general, folia contine 10 tatuaje pe baza de apa cu diverse modele, in nuante viu colorate. Datorita modului usor de aplicare tatuajele pot fi utilizate atat in saloanele profesionale, cat si la domiciliu.

Fie ca sunteti in cautare de tatuaje pentru unghii cu flori, fluturi, stelute, inimoare sau diferite simboluri, fie ca optati pentru modele 3D, NailsFirst.ro va pune la dispozitei o gama variata de tatuaje pe baza de apa, care vor infrumuseta unghiile.

Datorita modului de utilizare, cat si a posibilitatii nelimitate de decorare cu ajutorul unor tatuaje pentru unghii cu transfer la apa, acestea va ofera toata libertatea de care aveti nevoie pentru a decora unghiile intr-o maniera cu totul originala.

Manichiura si pedichiura trebuie refacute atunci cand unghiile au crescut vizibil sau cand efectul estetic nu mai este cel dorit. Unghiile se curata in mod corespunzator, prin dezlipirea tatuajelor si indepartarea straturilor de produse ramase. Cand unghiile sunt perfect curate se reface manichiura sau pedichiura, aplicand inainte de lac sau top coat tatuajele cu model, pentru a obtine modele unice.

Se recomanda aplicarea acestor tatuaje pentru unghii conform indicatiilor, pentru a obtine de fiecare data efectul dorit. Se recomanda aplicarea tatuajelor pe un fundal alb sau deschis la culoare, pentru a evidentia modelul special si culorile vii ale acestuia. Se recomanda aplicarea cu grija a tatuajului, pentru a nu ramane bule de aer inestetice sub acesta.

Detalii

Afișez toate cele 21 de rezultate