Produsele din categoria Stickere sunt obiecte decorative pentru unghii.

Acestea ajuta la crearea unor manichiuri si pedichiuri unice. In pachetele de pe NailsFirs.ro se gasesc suficiente stickere cu modele unice pentru a crea manichiuri deosebite. Produsele din categoria stickere au diferite figurine, ilustratii si forme. Stickerele sunt confectionate dintr-un material fin, care se lipeste cu usurinta pe unghii, mulandu-se pe forma acestora. Pr este potrivit pentru aplicarea pe oja clasica, oja semipermanenta, gel sau acril.
Selectia de forme este plina de viata in culori atragatoare ce sar imediat in evidenta. Datorita adezivului rezistent de pe spate, ornamentele se fixeaza usor pe oja clasica, oja semipermanenta, pe unghia naturala sau tehnica pentru saptamani in sir.

Alege modelul dorit si dezlipeste-l, apoi aplica un strat de oja si asteapta sa se usuce. Aseaza modelul pe unghie si preseaza-l usor de cateva ori. Iar pentru a obtine rezultate de lunga durata, sigileaza ornamentele unghii sub un strat de top coat.
Manichiura sau pedichiura trebuie refacuta in medie dupa 3-4 saptamani. Aceasta perioada variaza in functie de rapiditatea cu care cresc unghiile, de modul in care au fost intretinute, dar si de rezistenta produsului de baza aplicat. Unghiile se curata folosind solutii speciale pentru indepartarea ojei semipermanente sau prin pilire. Cand acestea sunt perfect curate se reface manichiura sau pedichiura aplicand la final aceste stickere.

Se recomanda presarea stickerelor pe unghii dupa aplicare, pentru a va asigura ca acestea s-au fixat in mod corespunzator. De asemenea, se recomanda aplicarea unui strat de top coat sau lac mereu peste stickere, pentru a asigura o rezistenta crescuta a acestora pe unghii.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 75 de rezultate