Unghiile false se pot realiza cu sabloane, sabloanele pentru unghii sunt produsul ideal pentru realizarea unghiilor false deoarece cu ajutorul acestora se realizeaza prelungiri rezistente ale unghiilor.

Sabloanele se aplica si se fixeaza cu usurinta pe unghii si ajuta la crearea unei manichiuri cu unghii de diferite lungimi. Acestea raman nemiscate in timpul procesului si sunt potrivite pentru constructia unghiilor false cu gel sau acril, fiind confectionate dintr-o hartie calitativa si un lipici special, care asigura stabilitate in timpul utilizarii. Sabloane pentru unghii nu sunt rigide si pot fi utilizate atat in saloanele profesionale de cosmetica, de catre profesionisti, cat si la domiciliu, de catre incepatori.
Modul de aplicare al sabloanelor nu este deloc complicat, pentru inceput se taie unghiile naturale la marimea dorita, se pilesc pana devin mai aspre, se curata de praf si se degreseaza cu ajutorul unei substante degresante. Dupa uscarea unghiilor se aleg modelul de sablon potrivit, se aplica pe unghii, cu grija sa nu se formeze bule de aer. Produsele din categoria sabloane sunt rezistente si au o calitate inalta. Datorita avantajelor lor, sabloanele sunt nelipsite din saloanele de manichiura si pedichiura cat si din trusele personale de manichiura. Indiferent de forma unghiilor acestea sunt perfecte pentru a va construi manichiura unica, care sa va reprezinte.
NailsFirst.ro va ofera sabloane care se folosesc pentru a crea extensii pentru unghii si care va ajuta sa realizati o manichiura frumoasa si care arata natural. Va punem la dispozitie o varietate de sabloane potrivite oricarei preferinte. Rola contine suficiente sabloane pentru a realiza manichiurile dorite.
NailsFirst.ro va recomanda ca fixarea sabloanelor sa se faca in mod corespunzator, astfel incat acestea sa nu se miste in timpul aplicarii gelului sau acrilului. Totodata, se recomanda inlocuirea sablonului cu unul nou in eventualitatea in care acesta a fost montat gresit pe unghii. Iar depozitarea produsului sa se faca intr-un spatiu ferit de umezeala.

Detalii

Afișez toate cele 22 de rezultate