Pigment Unghii este un accesoriu pentru unghii care ajuta la decorarea acestora intr-un mod unic.

Produsul are o textura de pulbere fina, care ofera unghiilor o stralucire puternica. Pigmentul poate fi aplicat pe oja semipermanenta, gel sau acril. Acesta poate fi folosit atat in saloanele profesionale, de catre profesionisti, cat si acasa, datorita modului usor de aplicare.
Pigment Unghii este unul dintre cele mai atractive produse utilizate pentru realizarea manichiurilor. Pe NailsFirst.ro va punem la dispozitie o gama diversa de pigmenti atractiv colorati, care fac diferenta dintre manichiura cu totul deosebita si una banala.
Pigmentul va va ajuta sa obtineti manichiuri spectaculoase, unghiile vor sclipi in adevaratul sens al cuvantului si vor avea un aspect inedit. Pigmentul pentru unghii deosebite de pe NailsFirst.ro iti permite sa iti dai frau liber imaginatiei si sa fii cat mai creativa. Chiar daca esti adepta manichiurilor clasice poti opta pentru modele mai indraznete si mai nonconformiste realizate cu pigment pentru unghii.
Reflexiile de culoare pe unghie sunt cu totul deosebite, motiv pentru care poti opta pentru pigmenti cameleon, fosforescenti sau pigmenti cu efect perlat, perfecti pentru a crea cele mai deosebite reflexii si modele de unghii.
Trebuie sa stii ca pigmentul se foloseste dupa ce a fost aplicata oja semipermanenta, vopseaua acrilica sau gelul uv iar mai apoi a fost aplicat un strat de produs transparent (gel uv sau oja semipermanenta). Cu ajutorul unei pensule se ia o cantitate potrivita de pigment si se aplica pe unghii, distribuindu-se uniform.
O manichiura cu oja semipermanenta sau gel poate fi pastrata timp de aproximativ 3-4 saptamani. Reinnoirea va fi necesara atunci cand efectul estetic nu mai este cel dorit din cauza cresterii unghiilor sau a deteriorarii modelului. Se curata unghiile in mod corespunzator si se reia procesul de aplicare a produselor, finalizand cu pigmentul si top coat-ul. De asemenea, se recomanda folosirea produsului conform indicatiilor pentru a obtine rezultatul dorit. Nu in ultimul rand, se recomanda evitarea folosirii produselor chimice agresive, care ar putea deteriora unghiile.
Alege din gama de pigmenti de la NailsFirst.ro si bucura-te de calitatea produselor cat si de o manichiura rezistenta si cu un aspect unic.

Detalii

Afișez toate cele 24 de rezultate