Cand vorbim despre accesorizarea manichiurilor si pedichiurilor, realizate fie cu oja semipermanenta sau gel UV, ne putem referi la o gama foarte diversa de accesorii ce pot fi aplicate pe unghii precum Sclipici / Pietricele / Strasuri.

NailsFirst.ro va recomanda sa alegeti accesorii fine precum Sclipici / Pietricele / Strasuri deoarece ofera un aspect elegant unghiilor. De asemenea, puteti opta si pentru glitter sau paiete, in diverse nuante sau chiar cristale decorative, indiferent de optiunea aleasa aceste accesorii trebuie sa fie aplicate cu grija pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.
Sclipici / Pietricele / Strasuri sunt, probabil, cele mai atractive produse utilizate in lumea nail art deoarece acestea fac diferenta intr-o manichiura cu totul deosebita si una banala.
Pentru a crea cele mai atractive modele de unghii, NailsFirst.ro include in categoria Sclipici / Pietricele / Strasuri o gama bogata de produse, perfecte pentru a realiza modelele de unghii dorite. In gama de produse sunt nelipsite strasurile multicolore si pietricelele in diferite forme si culori cat si sclipiciul cu care poti lucra cu minutiozitate la cele mai interesante manichiuri si pedichiuri.
Reflexiile de culoare pe unghii sunt cu totul inedite, motiv pentru care poti opta pentru sclipici fosforescenti. De asemenea, poti utiliza strasurile, disponibile in dimensiuni diferite, acestea sunt potrivite persoanelor care isi doresc o unghii cu totul deosebite, cu ajutorul lor oferind stralucire asupra intregii manichiuri.
Fie ca doriti o manichiura de sarbatoare sau pentru un eveniment NailsFirst.ro va propune o gama diversa de Sclipici / Pietricele / Strasuri, care-ti vor infrumuseta unghiile si le vor oferi unicitate. Alege produsele favorite si foloseste-ti creativitatea, pentru a realiza o manichiura si o pedichiura unica.
NailsFirst.ro va recomanda sa alegeti cu atentie produsele necesare tipului de manichiura si pedichiura pe care il preferati astfel incat sa realizati modele unice.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 56 de rezultate