Foita Decor este un produs simplu si usor de folosit pentru a decora unghiile. Aceasta este realizata dintr-un material fin.

Foita se poate aplica atat pe unghiile naturale, cat si pe cele realizate pe baza de gel uv sau oja semipermanenta. Foita Decor ajuta la crearea unor modele de manichiuri si pedichiuri unice.
Pentru a utiliza Foita Decor este nevoie să se igienizeze atat mainile, cat si unghiile cu produse potrivite acestei etape. Apoi se imping cuticulele si se da forma dorita unghiilor. Se matuieste stratul superior al unghiilor si se inlatura praful rezultat cu o perie si se aplica un strat de base coat si se polimerizeaza pentru aproximativ un minut in lampa. Apoi se aplica oja semipermanenta sau gel uv in cate straturi este nevoie si se introduc unghiile in lampa dupa fiecare strat. Cu ajutorul unei pensete se ia foita decor si se aseaza pe unghii si se creeaza modelul dorit folosind un betisor pentru unghii sau o pensula pentru a aseza foita. Pentru a oferi o protectie sporita s aplica un strat de top coat, care se usuca in lampa UV sau LED iar apoi se finalizeaza prin aplicarea unui ulei pentru cuticule la baza unghiilor;
Durabilitatea unei manichiuri sau pedichiuri depinde de rezistenta produsului de baza aplicat. Daca acestea au fost realizate pe baza de gel sau oja semipermanenta pot fi pastrate timp de 3-4 saptamani. Dupa aceasta perioada unghiile se curata cu ajutorul unei solutii speciale sau prin pilire. Cand unghiile sunt perfect curate se poate realiza o noua manichiura sau pedichiura folosind foita pentru decor.
Se recomanda folosirea unei culori de fundal diferite de cea a foitei, pentru a crea un contrast puternic si o manichiura care iese in evidenta. Se recomanda combinarea a doua foite de culori diferite, daca se doreste crearea unui model unic. De asemenea, se recomanda inlocuirea produsului cu unul identic atunci cand acesta s-a consumat.

Detalii

Afișez toate cele 10 rezultate