In categoria Decoratii intalniti diverse obiecte decorative pentru unghii.

Acestea ajuta la crearea unor manichiuri si pedichiuri unice.
Produsele se gasesc in pachete sau cutiute si au diverse dimensiuni. Obiectele decorative sunt confectionate din materiale fine, care se lipesc cu usurinta pe unghii, mulandu-se pe forma acestora. Categoria Decoratii cuprinde produse potrivite atat pentru aplicarea pe oja clasica, oja semipermanenta cat si pentru gel uv sau acril.
Pentru a crea cele mai atractive modele de unghii, NailsFirst.ro include in categoria decoratii o gama bogata de produse, perfecte pentru a realiza modelele de unghii dorite.In gama de produse sunt nelipsite strasurile multicolore si pietricelele in diferite forme si culori cat si paietele cu care poti lucra cu minutiozitate la cele mai interesate manichiuri si pedichiuri.
Reflexiile de culoare pe unghii sunt cu totul inedite, motiv pentru care poti opta pentru pigmenti fosforescenti sau pigmenti cu efect perlat. De asemenea, poti utiliza cristalele swarovski, disponibile in dimensiuni diferite, aceste cristale sunt potrivite persoanelor care isi doresc o unghii cu totul deosebite, cu ajutorul lor oferind stralucire asupra intregii manichiuri.
Fie ca doriti tatuaje pentru unghii cu flori, fluturi, stelute, inimoare sau diverse modele, fie ca optati pentru tatuaje 3D, NailsFirst.ro va propune o gama diversa de tatuaje pe baza de apa, care-ti vor infrumuseta unghiile si le vor oferi unicitate. Alege tatuajele favorite si foloseste-ti creativitatea, pentru a realiza o manichiura si o pedichiura unica.
Manichiura sau pedichiura devine unica cu ajutorul unor decoratii, fie ca sunt stickere profesionale pentru unghii sau paiete aplicarea acestora se realizeaza tinand cont de urmatoarele indicatii:
-Se igienizeaza mainile si se degreseaza unghiile in mod corespunzator cu produse potrivite;
-Se imping cuticulele si se da forma dorita unghiilor;
-Se pileste foarte usor stratul superior al unghiilor si se inlatura praful cu o perie speciala;
-Se aplica strat de base coat si se polimerizeaza in lampa UV sau Led;
-Se aplica doua straturi de oja clasica, oja semipermanenta, gel sau acril si se introduc unghiile in lampa dupa fiecare strat;
-Se alege dipul de decoratiune dorit si se aplica cu ajutorul unor betisoare speciale pe unghii;
-Se aplica un strat de top coat pentru a sigila unghiile si se polimerizeaza timp de aproximativ un minut in lampa;
-Se aplica un ulei de cuticule la baza unghiilor pentru a le hidrata corespunzator si se maseaza usor pana la absorbtia completa a acestuia;
Manichiura sau pedichiura trebuie refacuta in medie dupa 3-4 saptamani. Aceasta perioada variaza in functie de rapiditatea cu care cresc unghiile, de modul in care au fost intretinute, dar si de rezistenta produsului de baza aplicat. Unghiile se curata folosind solutii speciale pentru indepartarea ojei semipermanente sau prin pilire. Cand acestea sunt perfect curate se reface manichiura sau pedichiura aplicand la final decoratii.
Se recomanda presarea stickerelor pe unghii dupa aplicare, pentru a va asigura ca acestea s-au fixat in mod corespunzator. Se recomanda aplicarea unui strat de top coat sau lac mereu peste stickere, pentru a asigura o rezistenta crescuta a acestora pe unghii.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 67 de rezultate