Cand vorbim despre accesorizarea manichiurilor si pedichiurilor, realizate fie cu oja semipermanenta sau gel UV, ne putem referi la o gama foarte diversa de accesorii ce pot fi aplicate pe unghii.

NailsFirst.ro va recomanda sa alegeti accesorii fine precum strasurile, cristalele sau paietele deoarece ofera un aspect elegant unghiilor. De asemenea, puteti opta si pentru glitter, folii decorative, in diverse nuante sau chiar stickere decorative, indiferent de optiunea aleasa aceste accesorii trebuie sa fie aplicate cu grija pentru ca rezultatul sa fie cel dorit.
Accesoriile pentru unghii sunt, probabil, cele mai atractive produse utilizate in lumea nail art deoarece acestea fac diferenta intr-o manichiura cu totul deosebita si una banala.
Pentru a crea cele mai atractive modele de unghii, NailsFirst.ro include in categoria accesorii unghii o gama bogata de produse, perfecte pentru a realiza modelele de unghii dorite.In gama de produse sunt nelipsite strasurile multicolore si pietricelele in diferite forme si culori cat si paietele cu care poti lucra cu minutiozitate la cele mai interesate manichiuri si pedichiuri.
Reflexiile de culoare pe unghii sunt cu totul inedite, motiv pentru care poti opta pentru pigmenti fosforescenti sau pigmenti cu efect perlat. De asemenea, poti utiliza cristalele swarovski, disponibile in dimensiuni diferite, aceste cristale sunt potrivite persoanelor care isi doresc o unghii cu totul deosebite, cu ajutorul lor oferind stralucire asupra intregii manichiuri.
Fie ca doriti tatuaje pentru unghii cu flori, fluturi, stelute, inimoare sau diverse modele, fie ca optati pentru tatuaje 3D, NailsFirst.ro va propune o gama diversa de tatuaje pe baza de apa, care-ti vor infrumuseta unghiile si le vor oferi unicitate. Alege tatuajele favorite si foloseste-ti creativitatea, pentru a realiza o manichiura si o pedichiura unica.
NailsFirst.ro va recomanda sa alegeti cu atentie produsele necesare tipului de manichiura si pedichiura pe care il preferati astfel incat sa realizati modele unice.

Detalii

Afișez 1 - 24 din 253 de rezultate